Les candidates a fallera infantil i major de València assagen per a l'elecció de la cort d'honor

À Punt retransmet este dissabte a partir de les 19:30 hores, l'elecció de les 26 candidates a rebre la telefonada de María José Catalá el 14 d'octubre

Assaig per a l'elecció de la Cort d'Honor de les Falles
Assaig per a l'elecció de la Cort d'Honor de les Falles / À Punt NTC

El pròxim 14 d'octubre, l'alcaldessa de València María José Catalá anunciarà, amb una telefonada a les elegides, el nom de la fallera infantil i major de València 2025. Ambdues seran proclamades l'endemà, el 15 d'octubre.

El procés per a arribar fins a eixe moment de la proclamació ha començat este dijous de vesprada, amb els assajos de l'elecció de la cort d'honor de les Falles. Es tracta d'un dels actes més esperats perquè és el penúltim pas abans de conéixer quines candidates seran les falleres majors del pròxim any i que À Punt retransmet en directe este dissabte 28 a partir de les 19:30 hores.

Les 146 candidates han desfilat este dijous pel pavelló de la Font de Sant Lluís de València, com marca el protocol, amb les tradicionals enaigües i les sabates que lluiran el dia de la gala. També han posat per als mitjans de comunicació, "amb nervis i il·lusió", segons han manifestat algunes candidates. D'entre elles, dissabte seran elegides 26, 13 candidates a fallera infantil de València i 13 candidates a fallera major de la ciutat. D'elles, solament dos rebran la telefonada de Catalá el dia 14 d'octubre.

També et pot interessar

stats