Castelló de la Plana esdevé un gran plató de cinema amb el rodatge de 'Cowgirl'

L'Ajuntament preveu restriccions al trànsit fins a les 14:00 hores en l'avinguda Rei En Jaume, que es desviarà pel carrer Dolores

L'actriu Isabel Rocatti, en una imatge del rodatge
L'actriu Isabel Rocatti, en una imatge del rodatge / Ajuntament de Castelló de la Plana

Els voltants de l'avinguda Rei En Jaume, en ple centre de Castelló de la Plana, s'han convertit des de primera hora d'este divendres en un plató de cinema immens amb l'aterratge de la pel·lícula Cowgirl, codirigida per Cristina Fernández i Miguel Llorens.

La instal·lació del set de rodatge implicarà algunes restriccions a la mobilitat en la zona afectada. L'Ajuntament de la ciutat preveu alguns talls alternatius de trànsit en la via que centrarà els treballs, amb els corresponents desviaments pel carrer Dolores, segons han explicat en un comunicat. No es veuran afectats, en canvi, els accessos als pàrquings del centre.

La filmació, que arriba a la capital de la Plana després de rodar als Ports, compta amb l'impuls de la Diputació de Castelló en l'aposta de la província com a escenari de pel·lícules o sèries. "Un suport de la institució provincial a esta terra de cine al qual s'uneix, com ha de ser, el suport de l'Ajuntament de Castelló", ha assegurat la regidora de Cultura, María España (PP). Així, ha valorat "molt positivament" que la productora haja triat la ciutat de Castelló per a gravar una de les escenes finals. "Estem encantats d'acollir a l'elenc de professionals que participen en este llargmetratge que, a més, valora la nostra llengua, el valencià", ha dit.

Abans d'aterrar a Castelló de la Plana, el parc natural de la Tinença de Benifassà i les comarques del Maestrat i els Ports han sigut els escenaris principals d'esta comèdia romàntica. Protagonitzada per Isabel Rocatti, Pepe Munné i la vaca Tona, el film conta la vida d'una grangera sexagenària que intenta salvar l'explotació ramadera de què és propietària amb l'última vaca de la granja. És una producció de The Fly Hunter, Alvocat & Carabassa i Produccions Quart amb la participació d'RTVE i el suport de l'Institut Valencià de Cultura (IVC). El projecte aposta per l'"escenari de pel·lícula" que és la província i que reverteix directament en l'economia provincial, remarca l'Ajuntament de la ciutat.

També et pot interessar

stats