Castelló es reivindica com a capital de l'arròs
L´arrosset de Castelló busca el seu lloc davant la paella o els arrossos alacantins i ofereix la I Fira dels Arrossos.
La plaça de Santa Clara serà l´epicentre de les varietats d´arrossos que es poden tastar a Castelló. S´anuncia des de hui fins dilluns com la capital de l´ingredient més internacional de la gastronomia valenciana.
Arròs del senyoret, arròs negre, amb galeres i carxofes, al forn, paella de sepionet, de marisc, arròs amb caragols, amb rap i pebre... fins a un total de 25 maneres diferents de cuinar-ne.
Organitzat per les regidories de Comerç i Turisme i el Mercat Central, i amb la participació de l´Agència Valenciana de Turisme, volen consolidar el turisme gastròmic i 'reivindicar el paper de Castelló com a capital de l´arròs'.
Dissabte, diumenge i dilluns a la fira s´oferiran tres xou de cuina a la una de la vesprada. Les degustacions són a partir de les 12 i les 19 hores, fins a la matinada.
S´han seleccionat sis restauradors de les comarques castellonenques per a cobrir la fira. Hi ha, a més, espais amb selecció de vins i cerveses especials per acompanyar els arrossos.