El Certamen Internacional de Bandes converteix València en la "capital mundial de la música de vent"

À Punt retransmetrà este diumenge, per primera vegada en la història d'este reconegut festival, els concerts de la Secció d'Honor

Imatge d'arxiu del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València
Imatge d'arxiu del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València / Europa Press
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
13 de juliol 2024 - 18:41 Actualitzat: 15 de juliol 2024 - 10:20

València es converteix esta setmana en epicentre de la música de banda, amb l'edició que fa 136 del Certamen Internacional de Bandes. Enguany hi participen 42 bandes, 21 en concurs, quatre convidades i dèsset en actuacions prèvies, amb 3.175 músics i una previsió de públic assistent de prop de 15.000 persones. Per primera vegada en la història d'este consolidat certamen, À Punt retransmetrà els concerts de la Secció d'Honor diumenge.

De les 42 bandes que participaren en el certamen, 39 són europees, 34 de la Comunitat Valenciana, cinc de la resta de l'estat i tres internacionals, segons han apuntat fonts de l'organització. El certamen, que va començar divendres, s'allargarà durant tota la setmana, en què la ciutat quedarà convertida en "capital mundial de la música de vent".

Els aficionats a la música que no puguen seguir els concerts in situ, poden fer-ho a través d'À Punt. La televisió autonòmica retransmetrà, per primera vegada en la història del certamen, els concerts de la Secció d'Honor. Serà diumenge. Al matí, pocs minuts abans de les 12 hores, es retransmetrà el primer. Els espectadors els podran veure de vesprada, a partir de les quatre.

També et pot interessar

stats