Cirque du Soleil alça el teló a Alacant amb l'obra 'Alegría'

Amb motiu dels 25 anys d’un dels seus espectacles més exitosos, el presenten reimaginat

Un espectacle del Circ du Soleil en una imatge d'arxiu
Un espectacle del Circ du Soleil en una imatge d'arxiu / Faccebook: @CirqueduSoleil

L'espectacle de Cirque du Soleil Alegría comença a representar-se a Alacant este dimarts per a conquistar veïns i visitants en el gran envelat instal·lat a la platja de Sant Joan, on es representarà fins a l’1 de setembre. Esta revisió del seu ja clàssic espectacle Alegría té un repartiment internacional de 54 acròbates, músics cantants i pallassos, un d’ells alacantí. 

La regidora de Cultura, Nayma Beldjilali, ha visitat els artistes a l'envelat abans de la primera representació a Alacant i ha assegurat que “el muntatge i l'espectacle són impressionants”. També ha destacat que Alacant és una de les úniques cinc ciutats d'Espanya on es podrà veure l’espectacle, i ha agraït l'aposta de Cirque du Soleil per Alacant, ja que la companyia ha ampliat les dates de representació a la ciutat fins al setembre, a causa de la bona acollida que havia tingut. 

L'acord amb l'Ajuntament suposa la representació d'un espectacle de Cirque du Soleil cada dos anys. L'última visita va ser amb Luzia, en la qual va batre el seu rècord de venda d'entrades a Alacant —110.000—, de les quals un 70% el van adquirir persones de fora de la ciutat d'Alacant.

L’espectacle de sempre reimaginat

Estrenada per primera vegada el 1994, Alegría és un dels espectacles més estimats de Cirque du Soleil, un favorit dels fans que ha contribuït en gran manera a marcar l'estil característic de la companyia. Entre el 1994 i el 2013, l’espectacle va captivar més de 14 milions d'espectadors en 255 ciutats de 40 països, expliquen en la companyia.

Amb motiu del 25é aniversari de l'espectacle el 2019, Cirque du Soleil va estrenar Alegria, una completa reimaginació de la seua aclamada producció del 1994, redissenyada per a inspirar el públic actual.

A través d'una nova direcció escènica, arranjaments musicals, acrobàcies, coreografies, vestuari, maquillatge i decorats, Alegria reinventa el clàssic original, alhora que captura les emocions, melodies i essència de l'espectacle.

També et pot interessar

stats