Directes
Ara en la televisió
BON DIA COMUNITAT VALENCIANA

Comencen les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja de Benicarló

Fins a l’1 de novembre es podrà gaudir de les tapes i pinxos de la gastronomia marinera en 24 restaurants i bars

Un dels plats fets amb polp que es podran degusta durant les jornades / À Punt NTC

Benicarló (Baix Maestrat) ja ho té tot enllestit per a celebrar les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja, una aposta per a posar en relleu la gastronomia de la zona i la pesca artesana del polp. 

Fins a l'1 de novembre, els restauradors i restauradores de la ciutat despleguen tota la seua creativitat per a sublimar el producte i atraure els més gormands. Aquest dijous a la nit, al Magatzem de la Mar, han donat el tret d'eixida amb una proposta gastronòmica d'alt nivell a preus populars. 

Veïnat i visitants han fet un tast de les tapes i pinxos de la gastronomia marinera benicarlanda dels 24 restaurants i bars que participaran en aquesta nova edició.

Enguany les jornades comptaran amb una oferta molt variada amb propostes tradicionals, però també d'avantguarda, totes elles marcades pel sabor de mar.

el Baix Maestrat Cuina