Crystal Fighters, Arde Bogotà i La La Love You: primeres confirmacions del Festival de les Arts 2024

Enguany, els abonaments s’hauran de personalitzar amb les dades i una fotografia de cada assistent

Imatge d'arxiu d'Arde Bogotá
Imatge d'arxiu d'Arde Bogotá / @ardebogota

El Festival de les Arts ha anunciat aquest dimarts a la vesprada els primers artistes confirmats per a l'edició del 2024, entre els quals hi ha Crystal Fighters, Carlos Sadness, Arde Bogotà, Cupido, Dani Fernández, La La Love You i Natalia Lacunza.

Amb aquests set noms, el festival valencià calfa motors per a tornar a omplir la Ciutat de les Arts i les Ciències el divendres 7 i el dissabte 8 de juny. Pròximament, es donaran a conéixer més artistes del cartell del 2024, any en què el Festival dels Arts celebrarà la novena edició després de rebre més de 40.000 espectadors el 2023.

Les primeres entrades eixiran a la venda aquest dijous 5 a partir de les dotze del migdia, amb abonaments "molt limitats", han avançat els organitzadors de l'esdeveniment en xarxes socials. Com a novetat enguany, els abonaments s’hauran de personalitzar amb les dades i una fotografia de cada assistent, que fins als 20 dies posteriors a la compra serà de manera gratuïta. Una vegada finalitzat aquest termini, tindrà una despesa de 20 euros.

També et pot interessar

stats