Cullera s'inspira en Egipte per a celebrar els deu anys del Medusa més multitudinari

El festival espera l'assistència de 170.000 persones que gaudiran de sessions de música electrònica fins diumenge

L'escenari inspirat en l'antiga cultura egípcia amb el dispositiu policial que treballarà durant el festival/ À Punt NTC
L'escenari inspirat en l'antiga cultura egípcia amb el dispositiu policial que treballarà durant el festival / À Punt NTC

Cullera (Ribera Baixa) acull des d'este dimecres la celebració del desé aniversari del festival més multitudinari de la música electrònica a Espanya, el Medusa Festival, que amb un escenari enorme inspirat en l'antic Egipte rebrà un total de 130 artistes.

El públic, que podria arribar fins als 170.000 espectadors, gaudirà no sols de sessions d'electrònica, sinó d'esdeveniments especials, com l'espectacle de llum en el qual participaran 250 drons que formaran figures sobre l'escenari principal dissabte i diumenge a mitjanit. Serà una operació realitzada en coordinació amb la Guàrdia Civil.

Un espectacle inèdit en el circuit de festivals espanyols i que enguany tindrà una obertura que girarà entorn de l'univers de "The Dreams Of Hathör", una fantasia temàtica inspirada en l'antic Egipte dels faraons i les piràmides i que també presidirà l'escenari principal, amb una estampa de la civilització del Nil, a tall de temple de Luxor o Abu Simbel.

Per a celebrar este aniversari especial, diversos artistes del primer Medusa (celebrat el 16 d'agost del 2014) repeteixen en el cartell, com Cristian Varela, DJ Nano, Miguel Serna o Pive. Segons l'organització, la primera edició "va ser un èxit inesperat en congregar 25.000 assistents".

Els noms del 2024

En el cartell del 2024 brillen diversos números u en el Top 100 DJ Mag (Carl Cox, Paul Oakenfold, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell), estreles del Top 10 global (Afrojack, Steve Aoki, Vintage Culture) i noms que són tendència (Amelie Lens, Klangkuenstler, Nico Moreno, Gordo).

També acudiran diversos músics supervendes (Morten, Nervo, Nicky Romero), llegendes del tecno (Adam Beyer, Richie Hawtin) i artistes amb festa setmanal pròpia en discoteques d'Eivissa (Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Jamie Jones, Marco Carola).

Els discjòqueis espanyols més cotitzats de cada gènere no es perdran el festival, com Andrés Campo i Brenda Serna (tecno), Wade i Anna Tur (house).

El Medusa ha obert este dimecres les portes de la zona d'acampada, que des de les 10:00 hores està rebent milers d'assistents que poden acampar en una superfície de 150.000 metres quadrats.

Durant la jornada de hui se celebraran dos festes prèvies que serviran com a escalfament per a les festes principals, fixades de divendres a diumenge.

També et pot interessar

stats