El Festival dels Arts esgota en 35 minuts tots els abonaments per a l'edició del 2025

Es tracta de la meitat de temps que l’any passat, quan ja es va considerar tot un èxit per exhaurir les entrades en una hora

Imatge d'arxiu del Festival de Les Arts de 2024
Imatge d'arxiu del Festival de Les Arts de 2024 / À Punt NTC

El Festival dels Arts de València ha esgotat en 35 minuts tots els abonaments generals i abonaments VIP per a la seua edició del 2025, que han eixit a la venda al migdia d'este dimecres. Es tracta de la meitat de temps que l’any passat, quan ja es va considerar tot un èxit per exhaurir les entrades en una hora.

L'organització ha agraït al públic la ràpida resposta i el suport, i ha assenyalat que comença ara el "compte arrere" després "d’uns dies de molts nervis i il·lusió".

Esta setmana s'han anunciat els primers noms que conformaran part del cartell de la pròxima edició, que tindrà lloc el 6 i 7 de juny a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Així, es comptarà amb la presència de Viva Suecia, Ojete Calor, Zahara, Alcalá Norte, Miss Caffeina, Sexy Zebras, Siloé, Veintiuno i Cala Vento.

Des del festival han explicat que l’edició del 2025 tindrà un recinte més ampli, més escenaris i més artistes, però "la mateixa il·lusió de sempre per gaudir d'un cap de setmana de música i cultura". 

A l'altra part de l'esdeveniment, el públic que cada vegada troba més dificultat per a aconseguir entrades. “He fet tres hores de cua, des de les 8:45 hores fins a les 12 hores, i les he comprat per seixanta euros”, afirma una assistent assídua al festival, que es queixa que “cada any s’esgoten abans”.

També et pot interessar

stats