El Festival de les Arts de València esgota tots els abonaments en una hora

Crystal Fighters, Arde Bogotá i La La Love You estan entre les primeres confirmacions 

Imatge d'arxiu del Festival de les Arts
Imatge d'arxiu del Festival de les Arts / @festivaldelesarts

El Festival de les Arts, que celebrarà la pròxima edició a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València el 7 i 8 de juny de 2024, ha venut la totalitat dels abonaments disponibles tan sols una hora després que es posaren a la venda.

Així ho ha comunicat a través de les xarxes socials l'organització del festival, gestionat per l'empresa The Music Republic, que ha agraït al públic el fet que “hagen fet història”.

Tots els abonaments, tant generals com VIP, s'han venut en temps rècord, superant fins i tot el de l’any passat, quan s’esgotaren en la primera jornada que eixiren a la venda. No és un fenomen aïllat, el de la desaparició de les entrades en poques hores o minuts, atés que succeeix també en altres esdeveniments organitzats per la mateixa empresa, com l'Arenal Sound de Borriana (Plana Baixa), que va esgotar els de l’edició del 2023 en només dues hores.

El Festival de les Arts acollirà el 7 i 8 de juny un cartell musical on fins ara només s'ha confirmat Crystal Fighters, Arde Bogotá, Carlos Sadness, Cupido, Dani Fernández, La La Love You o Natalia Lacunza.

També et pot interessar

stats