La Generalitat confirma el suport a l'edició 2025 del Benidorm Fest

L’Ajuntament estudia un canvi d’ubicació per a poder arribar als 8.000 o 10.000 assistents 

Nebulossa interpreta "Zorra" en la primera semifinal del Benidorm Fest
Nebulossa interpreta "Zorra" en la primera semifinal del Benidorm Fest

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha confirmat aquest dilluns que la Generalitat tornarà a donar suport a la celebració del Benidorm Fest el 2025 atés que el certamen “reforça la projecció turística de la ciutat i de tota la Comunitat Valenciana".

Pel que fa a l’Ajuntament de Benidorm (Marina Baixa) busca, “a mitjà termini”, un nou emplaçament per a la competició musical que permeta fins i tot triplicar el nombre d'assistents com a públic a les gales.

Així ho ha avançat el regidor d’Esdeveniments, Jesús Carrobles, que ha matisat que les pròximes edicions del festival es continuaran celebrant al Palau d’Esports l’Illa de Benidorm. La bona marxa del certamen ha fet que el consistori es mobilitze amb la vista posada en el futur per a poder comptar amb un recinte que permeta albergar més eurofans, perquè el regidor ha manifestat la pretensió de "créixer”.

Carrobles s'alinea així amb les declaracions del president de la patronal hotelera Hosbec, Fede Fuster, en les quals es referia a la urgència i necessitat que la ciutat comptara amb un gran auditori amb capacitat per a albergar “esdeveniments d'alt nivell com a concerts, gales de Miss Espanya, els Goya o, fins i tot, Eurovisió”.

En aquest sentit, l'edil ha manifestat: "Estem treballant per a, en el mitjà termini, tindre un recinte amb un aforament en el qual calculem, segons ens diuen les venedores de tiquets, que podríem posar entre 8.000 i 10.000 persones i omplir-lo".

També et pot interessar

stats