Directes
Ara en la televisió
EN DIRECTE

L’hamburgueseria valenciana Jenkin’s fa la millor hamburgesa d’Europa

El restaurant dels germans Esteban, obert durant la pandèmia, ha guanyat el festival The Champions Burger

José i Diego Esteban han guanyat el Festival The Champions Burguer amb la seua hamburguesa Emmy B / À Punt NTC

La millor hamburguesa d'Europa és valenciana i la fan a les brases del restaurant americà Jenkin's, on cuinen 180 grams de carn de primera qualitat que combinen amb cinc ingredients més per a elaborar tota una delicadesa que ha batut rècords en el certamen internacional que ha tingut aquest dilluns a Barcelona. Ha agradat tant que n'han servit 18.000 racions. 

Aquest premi és el compliment del somni americà de José i Diego Esteban, dos germans de la Barraca d'Aigües Vives (Ribera Alta) que en plena pandèmia deixaren la carrera de banda i apostaren per la cultura burger. Tres anys després han tocat el cel amb l’hamburguesa Emmy B, una creació que convida a menjar-se-la a mos redó i que és la millor hamburguesa d'Europa d'enguany. 

Emmy B, millor hamburguesa d'Europa 2023 / À Punt NTC

Emmy B és una hamburguesa de 180 grams de carn black angus acompanyada de formatge cheddar americà blanc, ceba caramel·litzada, béicon torrat i triturat, i cogombrets marinats. A més, la salsa coreana li dona un toc coent a la gola que la fa molt més especial.

L'han seleccionada com a millor hamburguesa en la final del Festival The Champions Burger, que s'ha celebrat a Barcelona. I literalment, els les llevaven de les mans.

El secret del triomf, el trobem cuina endins, ja que tots els ingredients passen per les brases per a donar-li al plat aquest toc fumat. Una delícia feta a foc lent i amb altes dosis de passió per la cultura del bon menjar. 

la Ribera Alta València Cuina

També et pot interessar