Hans Zimmer actuarà al Roig Arena el març del 2026

El compositor, que té dos premis Oscar, és autor de les bandes sonores d’'El rei lleó', 'El gladiador', 'Origen' i 'Dune'

Imatge d'arxiu del compositor Hans Zimmer
Imatge d'arxiu del compositor Hans Zimmer / Marcus Brandt/dpa

El compositor alemany Hans Zimmer actuarà al Roig Arena dins de la gira per Europa "Hans Zimmer Live - The Next Level". L'artista passarà per València el 26 de març del 2026.

Fonts del Roig Arena s'han mostrat molt orgulloses “que algú tan prestigiós en el seu gènere com Hans Zimmer haja triat viure l'experiència del Roig Arena", un espai que —diuen— "està preparat per a tota mena d'actes, tant estatals com internacionals".

Les mateixes fonts han precisat que este és el primer concert que s'anuncia públicament per a fer-se al pavelló, encara que "no vol dir que siga el primer que se celebre" en este espai. "Comercialitzem els espais des de fa temps i d'ací a poc s'aniran coneixent nous concerts", han avançat.

Respecte a l’espectacle de Zimmer, el guanyador de diversos premis Grammy i Oscar per les seues composicions per a pel·lícula (El rei lleó, Dune) ha rebutjat avançar detalls de la gira, que serà entre el 2025 i el 2026. No obstant això, ha promés "una experiència sorprenent que farà feliç i que posarà un somriure a la cara".

Entre els 33 concerts que conformen la gira, Zimmer visitarà Espanya en tres ocasions. Després de València, serà el torn de Barcelona, el 27 de març del 2026 al Palau Sant Jordi, i Madrid, el 29 de març del 2026 al WiZink Center. La venda d'entrades començarà el 26 de setembre d'enguany, però ja és possible registrar-se per a tindre accés a la prevenda.

També et pot interessar

stats