‘La ley del mar’ i ‘Sacha a Nova York’, nominades als Premis Zoom de Catalunya

Els guardons, que reconeixen els millors continguts audiovisuals, premien dos produccions valencianes que es poden veure al web d’À Punt

Les dos produccions, en les quals ha participat À Punt, que estan nominades
Les dos produccions, en les quals ha participat À Punt, que estan nominades / À Punt NTC

La minisèrie La ley del mar i la sèrie Sacha a Nova York, en les quals ha participat À Punt, estan nominades als Premis Zoom de Continguts Audiovisuals de Catalunya. L’edició que fa 22 d’estos guardons se celebrarà del 21 al 23 de novembre a Igualada.

La Ley del mar és una minisèrie de tres capítols, en què participen TVE i À Punt, i protagonitzen Luis Tosar i Blanca Portillo, a més de diversos actors valencians, com Sonia Almarcha, Pau Durà, Paula Muñoz, Jordi Ballester, Víctor Clavijo o Ramón Ródenas.

La producció, que relata l’experiència del pesquer de Santa Pola que va rescatar en alta mar una pastera amb una desena d’ocupants el juliol del 2006 i que després va trobar un seguit de problemes burocràtics per a fer port, es va presentar al South International Series Festival de Cadis. À Punt la va emetre al gener d'enguany. Al juny, va guanyar el Premi Creu Roja de Mònaco per "reflectir els principis del dret internacional comunitari".

Esta producció suposa la primera gran col·laboració en ficció d’À Punt amb TVE. Es tracta del primer treball conjunt d’una sèrie de projectes en marxa actualment, que busca enfortir els lligams entre les dos cadenes públiques i impulsar l’audiovisual valencià dins de l’àmbit nacional.

 

D’altra banda, Sacha a Nova York és una sèrie d'À Punt, en associació amb la productora Crea Concepto, de quatre capítols de 50 minuts cadascun. La producció, que acosta les vivències del pilotari valencià Sacha Kruithof a Nova York, on va anar a jugar contra Tywan Cook, el millor jugador de la modalitat internacional de one wall.

Esta segona producció nominada als premis Zoom de Continguts Audiovisuals de Catalunya, en la categoria d’esports, es va emetre per TDT al juliol. Les dos, que aspiren a este guardó, es poden veure al web d’À Punt. 

També et pot interessar

stats