Liam Payne, exintegrant de One Direction, mor en caure des d'un tercer pis a l’Argentina

Segons han confirmat fonts oficials, el cantant britànic s'hauria “llançat del balcó de l'habitació”

Imatge d'arxiu de Liam Payne
Imatge d'arxiu de Liam Payne / Shutterstock

Liam Payne, exintegrant de la banda britànica One Direction, ha mort este dimecres a Buenos Aires en caure des del tercer pis d'un hotel, segons han confirmat fonts oficials, que han avançat que l'artista s'hauria “llançat del balcó de l'habitació”. “El músic britànic Liam James Payne, compositor i guitarrista, exmembre de la banda One Direction, ha mort hui en caure des del tercer pis d'un hotel al carrer de Costa Rica, en el número 6092, al barri de Palerm”, ha informat un portaveu del Ministeri de Seguretat de la ciutat de Buenos Aires.

“En hores de la vesprada, personal policial de la comissaria 14B es va desplaçar a l'Hotel Casa Sur després d’una telefonada al 911 en què s'informava sobre un home agressiu que podria estar sota els efectes de drogues o alcohol”, ha agregat el portaveu, que, no obstant això, no ha especificat que l'home en qüestió fora Payne.

Davant de l'arribada del personal policial a l'hotel, l'encarregat del lloc “va afirmar que va sentir un fort soroll al pati intern posterior de l'hotel, i quan els oficials van arribar, van constatar la defunció d'un home que s'havia llançat del balcó de l'habitació”, ha agregat el ministeri en un comunicat. D'igual forma, ha explicat que han assignat el cas a la Fiscalia Criminal i Correccional N16 i que s’ha ordenat la presència de la Unitat Criminalística i el trasllat del cos a la morgue.

La defunció de l'artista, de 31 anys, també l’ha confirmada el director dels serveis d'emergències mèdiques de la ciutat de Buenos Aires, Alberto Crescenti, que ha dit que la caiguda li va ocasionar “lesions greus que li van provocar immediatament la mort”. En arribar els serveis d'emergència, van constatar que “lamentablement presentava lesions incompatibles amb la vida producte de la caiguda”, per la qual cosa “no va haver-hi possibilitat de reanimació”. “Hem d'esperar l'autòpsia, però d'acord amb el que va veure l'equip, tenia fractura de base de crani”, ha agregat.

De l'ascens amb One Direction a la carrera en solitari

Payne, de la mateixa manera que la resta dels companys, es va presentar al programa britànic The X Factor el 2010. Allí el van seleccionar, juntament amb Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan i Harry Styles, que van formar One Direction, una de les últimes boy bands amb gran projecció internacional. El grup no va guanyar el concurs de talents, però va escalar en les llistes d’èxits musicals de manera meteòrica. 

One Direction va publicar quatre discs, dels quals van vendre més de setanta milions de còpies, amb grans èxits com "What Makes You Beautiful", "Story of My Life", "One Thing" i "Best Song Ever". Cinc anys després, el 2015, el grup es va separar i els integrants, entre ells Payne, van iniciar camins en solitari. Entre els èxits de Liam destaca "For You", en col·laboració amb Rita Ora, o "Familiar", amb el colombià J Balvin. 

També et pot interessar

stats