Mafalda i l'univers Batman protagonitzen enguany les Jornades del Còmic de València

Més de 60 estands d'editorials, llibreries i artistes han organitzat fins al 22 de setembre dotzenes de trobades, presentacions i activitats gratuïtes

Cartell de les jornades
Cartell de les jornades / Centre Cultural La Nau

Les Jornades de Còmic de València, organitzades per l'Associació Valenciana del Còmic i l'Aula de Còmic de la Universitat de València, tornen al Centre Cultural La Nau des d'este divendres 20 fins al diumenge 22 de setembre amb activitats com a homenatges a Mafalda i a l'univers Batman.

Més de 60 estands d'editorials, llibreries i artistes, repartits entre la planta baixa i la primera planta del Claustre de La Nau, donaran la benvinguda al públic que podrà assistir a dotzenes de trobades, presentacions i activitats gratuïtes per a tots els públics, segons ha informat l'entitat acadèmica en un comunicat.

Enguany, entre les autores i autors destaquen Víctor Puchalski, Pepe Moreno, Cian Tormey, Jordan Thomas, Julia Cejas, Ana Penyas, Amelia Navarro, Juanra Fernández, Raúlo Cáceres, Sarah con Hache, Enkaru, Jesús Redondo, Sergi San Julián, Jim Chadwick, Anna-Lina Mattar, Marina Sáez, Fernando de Felipe, Laura Pérez, Carla Berrocal, Marcos Martín, Muntsa Vicente, Antoni Guiral i Jordi Canyissà. Durant les jornades hi haurà sessions de signatures.

El programa inclou diferents tallers per a totes les edats, des d'un de lectura dedicat a Nocturnos, l'últim treball de Laura Pérez, passant-ne per dos de manga, un per als més xicotets i un altre per a majors, tres tallers infantils, un altre de guió, un contacontes, un Kahoo de DC i una batalla de dibuixants patrocinada per XPpen i dirigida per MacDiego, en la qual els huit participants rebran un premi.

A més, com l'any passat, en esta edició hi haurà un espai reservat als jocs de taula i l'exposició d'enguany estarà dedicada a Mafalda, que el 29 de setembre commemora els 60 anys de la primera publicació.

També et pot interessar

stats