Malena Alterio i Antonio Méndez presenten a València 'Que nadie duerma'

La pel·lícula, basada en la novel·la homònima de Juan José Millás, s’estrena als cines el 17 de novembre

Malena Alterio presenta a València 'Que nadie duerma' / À Punt NTC

L’actriu Malena Alterio i el director Antonio Méndez han presentat aquest dilluns a la vesprada a València Que nadie duerma, una pel·lícula basada en la novel·la homònima de Juan José Millás que s’estrena en la pantalla gran el 17 de novembre.

Malena Grisel Alterio Bacaicoa, més coneguda com a Malena Alterio, pren les regnes d'aquesta pel·lícula dramàtica en un registre en què no se l’havia vista mai. “Normalment he format part de projectes prou corals, projectes que tenen més a veure amb la comèdia, però ara vinc plena de novetats”, ha assegurat. 

Unes novetats que també abraça el director instal·lat als Estats Units, Antonio Méndez, en la seua primera ficció a Espanya: “En altres pel·lícules mesclava un poc més la ficció i la no ficció. En canvi, aquest cas és pura ficció”. 

L’actriu argentina interpreta Lucía, que, després de perdre el treball, decideix fer un gir a la seua vida. “Hi ha moltes Lucies en aquesta vida. No ha tingut una infantesa fàcil, ha hagut de reinventar-se i, per a no afonar-se en una depressió, s’inventa un món en el seu cap”, explica Alterio. 

Rodada en la major part al barri d’Usera, a Madrid, la pel·lícula és un road-movie per una ciutat viva i diversa. Un film que plasma una fotografia generacional d’una dona que pren el control de la seua vida en un moment inesperat.

També et pot interessar

stats