Mantra: "Ja sonàvem en la ràdio, però el Benidorm Fest ens ha fet enlairar-nos"

Aquest trio musical, amb la veu de l’alacantí Carlos Marco, és una de les tres candidatures valencianes del Benidorm Fest

El grup Mantra, format per Carlos Marco, Paula Pérez i Charly Weinberg, defendrà el tema 'Me vas a ver'

El grup Mantra, format en 2020 per l'alacantí Carlos Marco, Paula Pérez i Charly Weinberg, és una de les tres candidatures valencianes en aquesta edició del Benidorm Fest. En la preselecció eurovisiva espanyola, la banda defendrà el tema "Me vas a ver".

Aquesta cançó forma part d'una trilogia que tracta les diferents fases de dol després d'una ruptura sentimental. Una explosió de "pop pur", com s'autodefineixen en aquest punt de la seua carrera, mostra el final del procés "quan arribes a la discoteca i et trobes l'ex, però et té igual perquè estàs genial".

El trio musical remarca que ja sonava en la ràdio, però asseguren que la visibilitat del festival els ha fet "enlairar-se". Tot i que són conscients de les xifres que fan palés l'èxit del tema, Marco emfasitza que això "no té res a veure amb el que passe després al Benidorm Fest i Eurovisió".

Per a fer arribar al públic el "bon rotllo contagiós" que consideren part de l'essència de Mantra, Weinberg explica que fa tres mesos que es preparen "amb assajos cada dia de moltes hores, entrenadors personals, vocal coach [sessions de tècnica vocal]...".

Independentment del resultat d'aquesta aventura, Pérez té clar que aquest "és un bon moment" per al grup i que la seua prioritat és gaudir d'una experiència única. El trio no ha volgut dir ni pruna sobre la posada en escena, però les expectatives estan ben altes per a un tema que té el segell del productor de la darrera guanyadora d'Eurovisió, Loreen.

També et pot interessar

stats