Maria Estela Arlandis ha escollit el color blanc mareperla per a l'espolí de la seua Exaltació

Els responsables de teixir l’espolí oficial han sigut la fàbrica de teixits Vives y Marí. Un espolí que lluirà en l'Exaltació, que se celebra al Palau de la Música de València a partir de les 22 hores i que es podrà veure en directe per À Punt 

La fallera major de València, Maria Estela Arlandis, ha escollit el color blanc mareperla per al seu espolí
À Punt NTC
Paula García @apuntnoticies
26 de gener 2024 - 20:27 Actualitzat: 26 de gener 2024 - 21:37

Blanc mareperla és el color escollit per la fallera major de València de les Falles 2024, Maria Estela Arlandis, per al seu espolí de la seua l'Exaltació. Un espolí que porta, com sempre, el dibuix protocol·lari de la fallera major de València. El blanc mareperla, també anomenat nacre, és una tonalitat atemporal molt elegant i amb infinitat de matisos que, juntament amb la combinació de colors suaus dels motius florals, aconsegueixen una tela repleta de llum i harmonia.

Els responsables de teixir l’espolí oficial són Vives y Marí, que també han ordit les teles de la fallera major infantil, Marina García, i les de la seua cort d’honor. L’ordit i les trames de la tela són de seda natural, i s’han utilitzat 6.210 fils de 38 colors diferents per a confeccionar-la. Així mateix, s’han emprat dos metalls: or voltejat blanc, com a element ornamental principal, i or vell.

Pel que fa al vestit, l’ha confeccionat La Joia Indumentaristas, una marca fundada a Xirivella l’any 1998 que ja ha tingut l’encàrrec de vestir diferents corts d’honor i falleres majors de València en set ocasions. 

El secret millor guardat de les falles s’ha desvelat quan la jove ha eixit de sa casa per a dirigir-se a l'Exaltació, un acte ple de protocol en el qual no faltaran les emocions i les ganes de celebrar la festa fallera. La cerimònia, que torna al Palau de la Música una vegada concloses les obres que han obligat a traslladar l’acte al Palau de Congressos els últims cinc anys, comença a les 22:00 hores i es pot seguir en directe a través de la televisió i el web d’À Punt

La mantenidora d’enguany és Marta Lozano, una de les influenciadores espanyoles amb més repercussió internacional i la primera a assistir com a convidada a la gala dels premis Goya. Durant la cerimònia, també es podrà gaudir de l’espectacle Cineman Sinfónico, un xou musical protagonitzat per Daniel Diges i dirigit per Gabriel Olivares, que realitza un recorregut per grans bandes sonores amb cançons emblemàtiques del cinema de tots els temps.

Ferran Cano serà el conductor de la retransmissió i estarà acompanyat per la periodista d'À Punt Montse Català. Com a comentaristes, els acompanyaran Raquel Giner, fallera major de València el 1995 i Jorge Faubel, indumentarista oficial de les corts d'honor de València els anys 2013, 2014, 2020, 2021 i 2022. El desplegament d’À Punt inclou connexions en directe des de l'exterior fins a les butaques i graderies del Palau de la Música, on estarà la reportera de la casa, Berta Báidez.

També et pot interessar

stats