Nebulossa i Mantra es juguen el pas a la final del Benidorm Fest

Aquestes candidatures valencianes competiran en la primera semifinal de la preselecció eurovisiva d’Espanya

Repartiment de les actuacions del Benidorm Fest 2024
Repartiment de les actuacions del Benidorm Fest 2024 / RTVE

La primera semifinal del Benidorm Fest, que se celebra aquest dimarts a la nit al Palau d'Esports l'Illa, serà la prova de foc per al duo d'Ondara Nebulossa i l’alacantí Carlos Marco (Mantra), que es juguen el pas a la final d’aquest dissabte.

Només quatre de les huit candidatures que competeixen optaran a representar Espanya a Malmö (Suècia) en la final del Festival d’Eurovisió, el dia 11 de maig. "Me vas a ver" de Mantra serà el quart a sonar i Nebulossa tancarà la primera semifinal amb "Zorra".  

La resta de participants en aquesta gala són Lérica, Noan, Sofia Coll, Miss Cafeina i Quique Niza. Dijous serà el torn de les altres huit candidatures, entre les quals es troba el cantant de Villena Almácor

El món eurovisiu té els ulls clavats en la Marina Baixa aquesta setmana, ja que damunt de l’escenari del Benidorm Fest es veurà per primera vegada la posada en escena de l'aposta eurovisiva d’Espanya. El Micròfon de Bronze permetrà una de les setze candidatures passar a la història d’Eurovisió com ja ho van fer Chanel i la il·licitana Blanca Paloma. 

També et pot interessar

stats