S’obri el termini per a inscriure’s en el sorteig de les llotges de la Batalla de Flors

L’Ajuntament de València sorteja 375 llotges i en reserva 50 per a la venda en taquilla

Batalla de Flors
Imatge d'arxiu de la Batalla de Flors de València / Ajuntament de València

El termini d'inscripció per a participar en el sorteig de les llotges de la Batalla de Flors de València s’obri este divendres a les 12:00 h, segons ha informat l’Ajuntament. Les persones interessades a adquirir una de les llotges per a participar en l'acte final de la Gran Fira de Juliol de València hauran d'inscriure's prèviament en la pàgina web www.batalladeflors.com per a participar en el sorteig que donarà opció a la compra.

Caldrà indicar el nom, cognoms, document identificatiu, telèfon i adreça de correu electrònic. Cada persona inscrita rebrà un número per a participar en el sorteig i un codi per a poder accedir a la web de venda. L'Ajuntament traurà a la venda mitjançant este sistema 375 llotges, mentre que se'n reservaran 50 per a la venda en taquilla. Cada llotja té capacitat per a huit persones i un preu de 40 euros.

La inscripció estarà oberta de divendres a les 12:00 h fins al 22 de juliol a les 23:59 h. No hi ha límit màxim d’inscripcions, però només se'n permet una per document identificatiu (DNI, NIE o passaport).

El sorteig per a poder comprar les llotges es farà el 23 de juliol a les 9:00 h davant d’un notari, mitjançant un programa informàtic que haurà testat prèviament el notari. 

El resultat es publicarà en el web www.batalladeflors.com, i les persones seleccionades rebran una notificació en l'adreça de correu electrònic proporcionada en la inscripció. Quant a la llista d'espera, també podrà consultar-se a través de la mateixa pàgina web.

Les llotges estaran a la venda telemàticament de les 8:30 h del 24 de juliol a les 11:00 h del dia 26. A partir d'eixe moment, si en queden sense vendre, s'oferiran telefònicament a les persones de la llista d'espera, per rigorós orde de número. Estes persones podran exercir l’opció de compra fins a les 10:00 h del dissabte 27 de juliol.

Pel que fa a la compra en taquilla, es podran adquirir el dissabte 27 de juliol entre les 10:00 i les 13:30 h o fins que s'esgoten els tiquets.

També et pot interessar

stats