L'Agrupació Musical l'Amistat de Quart de Poblet guanya el 44é Certamen de Bandes de Música

En les altres seccions, les bandes de Xelva, d'Ibi i del Centre Històric de València han aconseguit la primera posició

Les bandes de música més menudes participaran este dissabte, mentre que les de més integrants ho faran demà diumenge
Les bandes de música més menudes hi participaran este dissabte, mentre que les de més integrants ho faran demà diumenge / Diputació de València

El Palau de les Arts de València ha vibrat este cap de setmana amb la millor música de banda. La Societat Musical L'Harmònica de Coix i l'Agrupació Musical l'Amistat de Quart de Poblet s'han disputat la primera posició. El veredicte del jurat ha arribat fa uns moments quan la banda guanyadora de la Primera Secció, amb Primer Premi i Menció d'Honor, ha sigut l'Amistat de Quart de Poblet amb 304 punts. Eb les altres seccions, les bandes de Xelva, d'Ibi i del Centre Històric de València han aconseguit la primera posició.

El certamen és la final autonòmica en la qual participen les bandes guanyadores dels certàmens provincials organitzats per les diputacions i està impulsat per l'Institut Valencià de Cultura, en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i el Palau de les Arts.

Este dissabte ha sigut el torn de les agrupacions que participen en la tercera i quarta secció. Així, han obert este reconegut certamen l'Associació Banda de Música Santa Quitèria de Tírig, la Unió Musical Alguenyera i la Unió Musical Centre Històric de València. Totes han hagut d’interpretar, com a obra obligada, Dioses y titanes, de Carlos Vallés.

Document
Programa 44 certamen de bandes de música de la Comunitat Valenciana
Consulta'l

Ja de vesprada, a partir de les 17:00 hores, la Societat Musical de Geldo, el Taller de Música Castell Vermell d'Ibi i la Banda Simfònica d'Ontinyent Tot per la Música han interpretat les seues peces. En este cas, Tribal elements, de José Miguel Fayos Jordán era l’obra obligada.

Diumenge ha sigut el torn de les bandes que componen la segona i primera secció. A la segona secció, que ha actuat a partir de les 10:30 hores, l'obra obligada era Hybris, de Borja Granell Ciscar, i les bandes participants són la Societat Musical Santa Cecília de Xelva, la Unió Musical de Dolores i la Unió Musical de Vilafranca.

Finalment, en la secció que ha tancat l’edició que fa 44 d’este certamen s’ha interpretat una peça del mestre Joaquín Rodrigo, Per la flor del lliri blau. Esta secció ha anat a càrrec de la Societat Musical l'Harmònica de Coix i l'Agrupació Musical l'Amistat de Quart de Poblet.

També et pot interessar

stats