Directes
Ara en la televisió
L'HORA FOSCA
Ara en la ràdio
TERRITORI SONOR (reemissió)

El raïm, protagonista de la mostra Alere/Dolia d'enoturisme i gastronomia de Teulada Moraira

Durant una setmana s'han programat tallers, tasts de vermut, embotits i productes locals i un demostració culinària a càrrec del cuiner Evarist Miralles

La XII edició de la Mostra d'enoturisme i gastronomia Alere/Dolia / À Punt NTC

Si hi ha una estrela gastronòmica a la Marina Alta, sens dubte, és el raïm moscatell i els grans cuiners ho saben. Per això, és el gran protagonista de la XII edició d'Alere/Dolia, Mostra d'Enoturisme i Gastronomia que comença aquest divendres a Teulada Moraira. “El raïm és un bombó tancat que pots usar-lo com a beguda líquida, postres, salses, vinagres o vins. Val per a tot”, assegura el xef Evarist Miralles. 

Més enllà dels productes locals, la fira vol fer valdre les persones, les mans que fan possible que arriben a taula. “Entenem que una casa de menjars necessita envoltar-se d’artesans, ramaders, llauradors i pescadors”, afig el cuiner.

En això va tindre molt a veure el periodista Antonio González Pomata. Amb més de 13.000 publicacions sobre productes i plats tradicionals del nostre territori i a qui fan homenatge en l'exposició Menjars de la Terra. “Ha deixat un llegat interessantíssim que parla de la gastronomia alacantina”, apunta la directora de l’auditori de Teulada Moraira, Maite Serrat. 

Durant una setmana s'han programat tallers, tasts de vermut, embotits i productes locals i també una demostració culinària a càrrec d’Evarist Miralles. 

la Marina Alta Cuina

També et pot interessar