La Raíz anuncia el seu primer i únic concert en 2024

La banda de Gandia es retrobarà amb el públic al Wizink Center de Madrid al novembre

La banda de rock de Gandia prendrà l'escenari del Wizink Center de Madrid el 22 de novembre
La banda de rock de Gandia prendrà l'escenari del Wizink Center de Madrid el 22 de novembre / La Raíz

La Raíz torna als escenaris. La banda de Gandia pujarà al del Wizink Center de Madrid al novembre. És l’únic concert anunciat per ara per la banda de rock que la setmana passada, després de sis anys de silenci, va avançar que reprenia l'activitat musical.

“Vam prometre que ens tornaríem a veure i ho complirem aquest 2024. No hi ha una idea dissenyada d'un retrobament continuat, però sí que està clar que almenys ens ajuntarem una vegada més per a cantar les cançons al costat del públic. Serà una reunió que li devem a la banda", afirmava Pablo Sánchez, un dels integrants del grup gandienc.

La Raíz va començar un parèntesi en la seua carrera el 2018. El 17 de novembre d’eixe any va ser l'última vegada que va actuar davant del públic, en un concert a València que va congregar vora 20.000 persones.

Ara, els seguidors els podran veure de nou el pròxim 22 de novembre al Wizink Center de Madrid. De moment no hi ha cap altre concert anunciat. El grup de rock avançava aquest retrobament en les seues xarxes socials aquest dimecres.

La banda es va acomiadar el 2018, en el punt àlgid de la seua carrera. Fins aleshores havia publicat sis discos i havia protagonitzat diverses gires internacionals que els van portar per països europeus i sud-americans. 

També et pot interessar

stats