Les reflexions sobre el pas del temps condueixen la trama del nou film que roda la cineasta Pilar Palomero

La producció, en la qual participa À Punt, la protagonitzen Antonio de la Torre i Julián López, i suposarà el debut de l’actriu valenciana Marina Guerola

Una de les escenes de 'Los destellos', que Palomero ja ha començat a rodar / À Punt NTC

Basada en “les obsessions sobre el pas del temps i de la vida”, com admet la mateixa cineasta, la directora aragonesa Pilar Palomero ha iniciat el rodatge del seu últim llargmetratge, Los destellos, que protagonitzaran cares conegudes de la gran pantalla, com Antonio de la Torre, però també suposarà el debut de la intèrpret valenciana Marina Guerola.

Aquesta producció, en la qual participa À Punt, és la tercera de Pilar Palomero. Arribarà a les pantalles després de Las niñas i La maternal. Des del punt de vista de la directora, es tracta d’un film sorgit de les emocions. “Em plantege la pel·lícula que m’agradaria a mi, que m’emocionaria a mi”, apunta Palomero en declaracions a À Punt.

Per això, la cineasta aragonesa basa aquesta nova producció en “el pas del temps, la memòria, les relacions humanes i com de complexes poden ser”, com exposa, a partir de la història d’una exparella a qui la malaltia obliga a retrobar-se, un procés que els dos viuen carregats de reflexions.

Si bé les pel·lícules de Palomero es caracteritzaven, fins ara, per treballar amb actors amateurs, en Los destellos la cineasta aposta per cares conegudes, entre les quals hi ha Patricia López Arnaiz, Antonio de la Torre i Julián López. Entre el repartiment també està l’actriu valenciana Marina Guerola, escollida en un procés en el qual van participar 200 aspirants.

“Si pense que comporta treballar amb gent que ha sigut premiada, se'm fa un nuc a l’estómac, em pose molt nerviosa”, admet la intèrpret valenciana en declaracions a À Punt.

Amb tot el repartiment, la directora tracta de treballar sense condicionar-los les actuacions, per a la qual cosa moltes vegades es veu obligada a “reescriure escenes” o “inventar-ne de noves”.

Pilar Palomero forma part d’un planter de directores que han aconseguit fer-se un lloc en la direcció de llargmetratges i el seu nou treball arribarà a les pantalles l’any que ve. 

També et pot interessar

stats