El restaurant Miguel y Juani de l'Alcúdia guanya la 49 edició del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia
En segon lloc ha sigut premiat el restaurant Goya Gallery de València; i en tercer, l’arrosseria Cullasiete d'Alfafar
La millor fideuà de la Comunitat Valenciana enguany es pot menjar a l’Alcúdia. Així ho ha deliberat este dimecres el jurat del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia —que enguany celebra la 49 edició—, que ha reconegut el plat estrella del restaurant Miguel y Juani. El premi, juntament amb l'apreciat collaret de Santa Isabel, va ser lliurat al guanyador per l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.
Completant el podi, en segon lloc, ha sigut premiat el restaurant Goya Gallery de València; i en tercer, l’arrosseria Cullasiete d'Alfafar. L’edició també ha reconegut com les millors postres de taronja el restaurant Els Arcs, de l’Alcúdia; el premi a millor escola de cuina per a l’Hotel-escola Ecotur de València i el guardó a millor concursant estranger, per a Meita SRL.
L'esdeveniment d'enguany ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Carlos Mazón; la subdelegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé; la secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno; el director del Patronat de Turisme de València, Xavi Pascual; l'edil delegada de Turisme, Balbina Sendra, a més de portaveus i regidors del consistori gandià i altres poblacions; representants d'associacions sectorials, així com els integrants de la Junta Directiva de l'Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia encapçalats pel seu president, Avelino Alfaro.