El restaurant Miguel y Juani de l'Alcúdia guanya el concurs a la millor paella del món

Atlantis i Socarrat Restaurante, per la seua banda, s'han endut el segon i el tercer premi del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

Els cuiners del restaurant Miguel y Juani, de l'Alcúdia, arrepleguen el primer premi
Els cuiners del restaurant Miguel y Juani, de l'Alcúdia, arrepleguen el primer premi / À Punt NTC

La millor paella del món es queda en casa. El restaurant Miguel y Juani, de l'Alcúdia (Ribera Alta) s'emporta el primer premi del 63 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca (Ribera Baixa) i el seu plat estrella es converteix, per tant, en la millor paella del món.

El presentador d'À Punt Eugeni Alemany ha sigut l'encarregat de revelar el nom dels guanyadors des de la sala CanCela de la capital de la Ribera Baixa, en una sala plena de cuiners i cuineres que han vingut des de diferents parts de la Comunitat Valenciana, Espanya i el món per a participar en este certamen.

Si bé el primer premi ha anat a parar a un restaurant valencià, el segon i el tercer premi han viatjat més lluny. Atlantis, de Santa Cruz de Tenerife pot presumir de fer la segona millor paella del món, mentre que els portenys del Socarrat Restaurante s'enduen el tercer premi de tornada a l'Argentina.

Amb el restaurant de Miguel y Juani, el títol a millor paella del món torna a quedar-se en terra valenciana per segon any consecutiu, després que l'any passat guanyara el restaurant Sequial 20, de Sueca.

També et pot interessar

stats