‘Ritmo’, de l’orquestra ADDA Simfònica, va camí de convertir-se en un èxit sense precedents

Aquest dijous opta als Grammy Llatins, en la categoria de millor àlbum instrumental, en una gala que té lloc a Sevilla

El director de l'orquestra ADDA Simfònica d’Alacant, Josep Vicent, en roda de premsa / À Punt NTC

L'àlbum Ritmo, Chick Corea Symphony Tribute, gravat per l'orquestra ADDA Simfònica d’Alacant, va camí de convertir-se en un èxit sense precedents. El treball és un homenatge al desaparegut pianista de jazz Chick Corea i aquest dijous optarà als Grammy Llatins, en la categoria de millor àlbum instrumental, en una gala que tindrà lloc a Sevilla. 

Mentrestant la banda encara celebra que divendres s'anunciara la nominació als Grammy. Només saber la notícia, el seu director, Josep Vicent, publicava un vídeo improvisat d’agraïment que ja té vora 70.000 reproduccions. “És la potència dels Grammy”, assegura. 

Culmina així un any històric per a l'Orquestra de la Diputació d'Alacant i per al seu director. La raó de l'èxit cal buscar-la en aquest treball increïble, un homenatge farcit d'admiració i amor a tota una llegenda del jazz, el pianista nord-americà Chick Corea.

Els Grammys són els premis internacionals més importants de la indústria musical i han seleccionat el treball de l'ADDA en la categoria de millor àlbum de conjunt de gran format de jazz (en anglés, best large jazz ensemble album). Tant Vicent com el diputat de Cultura, Juan de Dios Navarro, han afirmat que ja la nominació és tot un regal. 

També et pot interessar

stats