Algunes de les candidates a fallera major de València de les falles 2025
Algunes de les candidates a fallera major de València de les falles 2025 / Junta Central Fallera

Així són les candidates a fallera major de València de les falles 2025

Hi ha 74 candidates, entre les quals se'n triaran tretze a la Fonteta i una, la fallera major de València, en l'acte del nomenament

À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
02 de setembre 2024 - 14:47

Setembre és un mes molt important per al món faller. Les preseleccions que es van fer durant el mes de juny i juliol ens donaren la llista completa de noms de les falleres majors candidates a ser la fallera major i la fallera major infantil de València de les Falles 2025. Ara, tenim les fotos oficials. Acosta't a conéixer-les de prop en esta galeria d'imatges. 

L'acte de l'elecció a la Fonteta serà el 28 de setembre 

La següent fase és l'acte d'elecció de les falleres majors de València i corts d'honor del 2025 que acollirà, com és tradició, el pavelló de la Font de Sant Lluís, la Fonteta. Serà el 28 de setembre i se seleccionaran tretze candidates infantils i tretze adultes. À Punt estarà en directe per a portar-vos a casa la retransmissió d'este acte. 

La telefonada, el 10 d'octubre

Finalment, els noms de les seleccionades com a fallera major i fallera major infantil els sentirem en directe en l’acte de nomenament. Este acte, conegut com la telefonada, es fa des de l’hemicicle de l’Ajuntament de València i es podrà viure en directe, també en À Punt. Este moment tan especial tindrà lloc el dijous 10 d’octubre.

Així són les 74 candidates a fallera major de València per orde alfabètic  

Altres Imatges

stats