El Teatre Talia de València acull l'estrena de l'obra 'Pensionistas'

És una nova adaptació de l'obra original de Gabriel Esparza, amb Irma Soriano, Rosa Benito i Loreto Valverde de protagonistes

El Teatre Talia de València acull l'estrena de l'obra 'Pensionistas' / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
11 de setembre 2024 - 22:11 Actualitzat: 11 de setembre 2024 - 22:29

Tres dones es queden viudes i decideixen compartir casa per poder acomplir un somni compartit, amb el poc que reben de pensió. Este és el punt de partida de l'obra teatral Pensionistas, on tres cares conegudes de la televisió demostren la seua versatilitat damunt de les taules: la presentadora Irma Soriano, la col·laboradora Rosa Benito i l'actriu Loreto Valverde, que donen vida a les protagonistes damunt de l'escenari.

A partir d'este dimecres, esta història es representa al Teatre Talia de València. És la narrativa de tres dones que han decidit deixar de ser les víctimes de la seua pròpia vida per a convertir-se en les heroïnes de la seua jubilació.

De fet, Pensionistas és una nova adaptació de l'obra original de Gabriel Esparza, i la primera incursió en la interpretació de dos de les tres protagonistes.

La presentació a Sant Sebastià ha sigut tot un èxit i les famoses pensionistes estaran al Teatre Talia de València des de hui dimecres fins al 29 de setembre.

També et pot interessar

stats