Torna Quevedo? Una avioneta recorrent les platges de València anuncia el seu possible regrés

L’artista canari ha modificat una de les seues lletres, on assegurava que desapareixeria el 2024

Imatge d'arxiu d'un concert de Quevedo
Imatge d'arxiu d'un concert de Quevedo / Europa Press

Les platges de València han sigut escenari del probable anunci de la tornada a la música de Quevedo. I és que al llarg d’este dimecres al matí, una avioneta ha sorprés els banyistes, ja que portava un cartell on es podia llegir una de les lletres de l’artista canari, tot i que modificada. 

“2021, sembrar. 2022, recollir. 2023, coronar. 2024, desaparéixer”, forma part dels versos d'Ahora qué i que ja preveien una aturada del cantant, que a principis d’any ell mateix va confirmar. “No soc una màquina”, va justificar el cantant, que va liderar les llistes d’èxits mundials el 2023 en totes les plataformes digitals, en un comunicat en el qual avançava que feia una pausa en la seua carrera.

Ara, les avionetes que han solcat els cels de València i Màlaga —tal com han compartit desenes d’usuaris a través de les xarxes socials— mostraven en una pancarta el terme “desaparéixer” esborrat. Una paraula que també s’ha esfumat de la lletra de la mateixa cançó en plataformes com Spotify. Estes pistes han provocat un gran ressò a les xarxes, que ja han situat el cantant com a tendència en X.

Lletra de la cançó "Ahora qué"
Lletra de la cançó "Ahora qué" / Spotify

El cantant va reaparéixer en el festival Big Sound de València d’enguany després de set mesos sense pujar a cap escenari. I ho va fer amb un estil diferent del que tenia acostumat al públic —amb passamuntanyes i enormes cadenes—, i amb una escenografia més fosca, teatral, i un gran elenc de ballarins. 

En l'últim any, Quevedo va acaparar números 1 en diversos països i va rebre premis com el Grammy llatí a la millor cançó urbana —per la sessió 52 amb Bizarrap— o un Los 40 Music Award com a millor artista urbà de 2023.

També et pot interessar

stats