Torrent repta els joves artistes locals a pintar dos murals en el concurs La Paret Pintada

La llibertat creativa és un dels pilars d’esta edició, ja que les obres podran abordar qualsevol temàtica i tècnica

Torrent convoca la desena edició de La Paret Pintada
Torrent convoca la desena edició de La Paret Pintada / Ajuntament de Torrent

L'Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria de Joventut, torna a impulsar la creativitat i el talent local amb la convocatòria de la desena edició de La Paret Pintada, un concurs de pintura mural dirigit a joves artistes locals. Enguany conviden els artistes a transformar dos espais de la ciutat: la façana d'un local destinat a un projecte de solidaritat social, al carrer de València 66, i una part del mur del col·legi de primària de Les Terretes.

Els interessats a participar podran presentar les seues propostes artístiques fins al pròxim 5 d'octubre. Les obres presentades podran abordar qualsevol temàtica i tècnica, ja que la llibertat creativa és un dels fonaments d'este concurs, detalla el consistori. S'ha destinat un fons de 6.500 euros en premis, que es repartiran entre els projectes seleccionats. El nombre de guanyadors i la quantia de cada premi es determinarà en funció de la qualitat de les propostes i de les característiques tècniques.

Des de la primera edició, este certamen s'ha consolidat com una plataforma per a donar visibilitat a l'art urbà a Torrent i fomentar la participació de joves creadors. Amb esta nova convocatòria es busca continuar impulsant l'expressió artística i l'embelliment dels espais públics de la ciutat.

Les sol·licituds podran fer-se de dues formes: de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament o presencialment en el registre d'entrada del mateix consistori.

També et pot interessar

stats