Un Darth Vader daurat i amb segell valencià aterrarà a Londres

Lladró llança una edició limitada del personatge de Star Wars en ceràmica per a commemorar el 70é aniversari de la firma valenciana

Nou Darth Vader, del qual Lladró sols farà 70 unitats
Un nou Darth Vader, del qual Lladró sols farà 70 unitats / À Punt NTC

La firma valenciana Lladró s'uneix a la Força amb una edició limitada d’un dels sith més temibles de l'univers. Coincidint amb la Star Wars Celebration, una trobada de seguidors de la saga que acull Londres a partir del 7 d'abril, traurà 70 unitats daurades de Darth Vader. Amb aquesta, figura la marca radicada a Tavernes Blanques (Horta Nord) vol celebrar el 70 aniversari.

Amb aquest nou producte, l’empresa porcellànica amplia la col·lecció que dedica a la mítica saga de cine. Darth Vader forma part de l'imaginari popular com un dels majors vilans de la història del cine.

El temible Senyor Fosc dels Sith es reconeix arreu del món gràcies a la mítica indumentària i un peculiar moviment, quasi robòtic. Aquestes característiques les han plasmades perfectament Lladró, que ha dut a terme una tasca meticulosa de gravat, un disseny carregat de dinamisme i la Força que domina totes les criatures d'una galàxia molt, molt llunyana.

En un comunicat, la firma de Tavernes Blanques assegura que aquesta edició limitada és "un exemple de la diversitat aconseguida per la firma valenciana al llarg de set dècades de revolucionar el món de la porcellana i una mostra més d'un ofici artesanal portat a una nova dimensió creativa amb l'univers Star Wars".

Aquest icònic personatge ja va tindre una rèplica, feta a mà, en una sèrie limitada de 504 unitats que es va llançar el 2022 i que, segons assegura la firma de Tavernes Blanques, es va esgotar. En aquella ocasió, el Darth Vader de Lladró era negre mat, amb tocs brillants i feia quasi 50 centímetres d'alt. 

També et pot interessar

stats