Arranca la catorzena edició del Low Festival de Benidorm

S'espera que passen unes 23.000 persones al dia en un cap de setmana en què actuaran bandes nacionals i internacionals com Pixies, Suede o Arde Bogotá

Low festival / À Punt NTC

Benidorm acull una nova edició del Low Festival, la que en fa catorze, i que arranca este divendres. S'espera que passen unes 23.000 persones al dia en un cap de setmana en què actuaran bandes nacionals i internacionals com Pixies, Suede o Arde Bogotá. Amb els abonaments ja esgotats, s'ultimen els preparatius d'una nova edició del Low Festival.

Les novetats d'esta edició catorzena del festival s'alineen amb la sostenibilitat. Tal com afirma el director, tenen “plaques solar que donen energia neta a l’escenari dos i als camerinos també s’ha eliminat el plàstic dels banys”. La planta hotelera de Benidorm frega el ple tècnic. L'impacte econòmic del Low és notable.

Així ho confirma el regidor de Seguretat i Esdeveniments de l’Ajuntament de Benidorm, Jesús Carroble: “és al voltant de 21 milions d’euros, són tres nits les que hi ve la gent, però hi ha qui se n'hi queda quatre, cinc o fins i tot, una setmana”. Uns 200 efectius vetlaran per la seguretat dels assistents perquè puguen gaudir dels més de seixanta artistes que actuaran al llarg d'estes tres jornades de música indie i electrònica.

José Piñeiro, director del Low Festival, defén que la clau de l’èxit és que “en compte de créixer en aforament”, estan “creixent en infraestructura i qualitat”. Este divendres a la vesprada, Amaral serà una de les bandes encarregades d'obrir la veda, en esta primera jornada que encapçalen els bostonians Pixies. Altres grans noms de l'escena nacional i internacional desfilaran este cap de setmana pels quatre escenaris del recinte Guillermo Amor de Benidorm, com els britànics Suede, caps de cartell de dissabte, o els granadins Los Planetas.

També et pot interessar

stats