'La cançó de l'Estellés' posa música als versos del poeta de Burjassot

La il·lustradora Helga Ambak ha donat vida als versos més icònics en cada pinzellada

'La cançó de l'Estellés' dona vida als versos del poeta de Burjassot / À Punt NTC

Poesia amb ambientació musical per als menuts de la casa. Així van començar Dani Miquel i Edu Marco La cançó de l'Estellés. En este projecte, no només han posat música als versos del poeta de Burjassot: també han convertit les seues històries en un llibre il·lustrat.

El centenari mereixia que el projecte fora més gran, i ací entra en escena la il·lustradora de Muro Helga Ambak. "És una responsabilitat perquè Estellés està viu dins de l'imaginari col·lectiu", ha reflexionat. Ella ha donat vida als versos més icònics, com "La rosa de paper" o "La clau que obri tots els panys". Un significat que també està en cada pinzellada d'Helga, que va redescobrir Burjassot per a il·lustrar l'univers d'Estellés.

Tant ell com Helga fan equip i comboi amb esta publicació, dedicada als xiquets i xiquetes. "Què millor que fer un llibre il·lustrat i que entre a les escoles", ha dit Miquel. Precisament este dissabte la presenten al poble d'Estellés, amb concert inclòs. Això sí, els exemplars ja estan disponibles a les llibreries.

També et pot interessar

stats