El dissenyador alacantí Domingo Rodríguez presenta la nova col·lecció de primavera

La firma de moda Dominnico presenta un nou estil inspirat en el món esportiu

El dissenyador alacantí Domingo Rodríguez presenta la nova col·lecció de primavera / À Punt NTC

La firma de moda Dominnico, del dissenyador alacantí Domingo Rodríguez, és un dels caps de cartell de la 080 Barcelona Fashion. Este dimecres a la nit, ha presentat la seua col·lecció per a la pròxima primavera, inspirada en el món esportiu, un gir en els dissenys que mostra una versió inexplorada dels codis estètics de la marca. 

"Hem treballat la nostra primera col·lecció de punt tricot. Hem treballat materials com el làtex, amb els quals no havíem treballat abans. Estem incorporant nous llargs a les nostres peces, no reciclant referències anteriors, sinó creant noves siluetes", ha explicat Domingo en una entrevista a À Punt NTC.

Segons ha indicat, ha fet coincidir la tendència amb els Jocs Olímpics, tot recreant "eixe moment antic dels esports, en els quals hem reintroduït codis estètics de diferents disciplines artístiques".

Un treball amb colors com el rosa, el roig o el blau elèctric, amb materials habituals de la firma com el cuir o el pèl reciclats, que donen un resultat "divertit, sexual i sensual", segons el dissenyador. En definitiva, una oda a la llibertat que convida a jugar la nova lliga de Dominnico.

També et pot interessar

stats