El fenomen d’animació infantil ‘Superthings’ arriba a la televisió d’À Punt

La producció audiovisual, de dos temporades de 26 capítols, compta amb la participació de la televisió pública valenciana

SuperThings: Rivals of Kaboom - Kazoom Power
05 de setembre 2024 - 19:28

Després de l’èxit arreplegat en YouTube i al món dels joguets, l’univers de SuperThings arriba a la televisió en forma de sèrie d’animació. La producció audiovisual, que ha comptat amb la col·laboració d’À Punt i 3Cat, constarà de dos temporades de 26 capítols de set minuts cadascun, i s’emetrà en la televisió pública valenciana a partir de la tardor. 

Els menuts de la casa podran veure en valencià esta divertida aposta que s'emmarca en el destrellatat món dels SuperThings, on les coses quotidianes són superherois. Tandem Films, Filmax i Turanga Films estan a càrrec de la versió televisiva de SuperThings: Rivals of Kaboom - Kazoom Power, una producció amb vocació internacional que destaca com una de les apostes més importants de l'animació espanyola.  

Carlos Fernández i Pablo Bossi, productors de Filmax i Tandem Films respectivament, descriuen com una “oportunitat extraordinària” el fet d’haver produït una sèrie inspirada “en una marca espanyola tan exitosa i reconeguda com Superthings", creada per l’empresa Magicbox. 

Els objectes quotidians esdevenen superherois i vilans

Kai, Finn i Mia, amics de sisé curs, reben la crida d'Enigma —una misteriosa cistella errant— per a salvar Kaboom City, un món fantàstic on els objectes quotidians com patins, claus o guitarres, han cobrat vida gràcies al Kazoom, l'energia més poderosa de l'univers, i s'han transformat en Superthings: superherois i supermalvats amb habilitats extraordinàries.

“La sèrie és una mescla d'acció i diversió, una comèdia dins del gènere de superherois que està plena d'aventures emocionants. La rica mitologia i la imaginació desbordant que embolica el projecte ens captiva des del principi”, comenten els directors, David i Jonathan Cuevas.

Per al productor creatiu de la sèrie, Diego López, “la imaginació és una força poderosa que pot transformar objectes en superherois i vilans fantàstics i meravellosos.” Per a López, la sèrie celebra “esta visió alegre i imaginativa de la vida, encoratjant els xiquets a jugar i explorar el món que els envolta”, ha afirmat el productor. 

També et pot interessar

stats