El Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola arriba a la recta final

Este certamen, que ja suma la 27a edició, es podrà gaudir fins al 20 de juliol

Teatre clàssic a Peníscola

El Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola arriba a la recta final. Dimarts a la nit, de la mà de la companyia Nao d'amores, es va interpretar El castillo de Lindabridis, una de les obres més particulars de Calderón de la Barca i dirigida per Ana Zamora. Llenguatge poètic, música, dansa, disfresses i éssers fantàstics amb l'embolic propi de les comèdies de capa i espasa.

Javier Sahuquillo, director del Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola, destaca que és un luxe comptar amb un espectacle d’Ana Zamora, “que ha sigut l’últim Premi Nacional de Teatre” i, a més, “perquè era un espectacle amb música en directe que feia una recerca sobre la música del temps de Calderón”. 

El castell del Papa Luna és l’escenari del festival. A l'escenari, huit actors i actrius, capitanejats pel valencià Alejandro Pau, que xafa per primera vegada les taules d'este festival de teatre clàssic del Baix Maestrat. “Em fa moltíssima il·lusió estar ací actuant a la terreta, és un luxe fer esta obra amb este castell d’escenari, enfront de la mar”, ha declarat l’actor.

Fins al 20 de juliol es pot gaudir del millor teatre clàssic en este certamen que ja suma la 27a edició. Un esdeveniment que és cita obligada per a un públic fidel que repeteix any rere any, “venim cada any, no ens ho perdem mai”, afirma un assistent. Demà serà el torn d'El avaro, de Molière, i el dissabte, Las bingueras de Eurípides, una oportunitat única de gaudir del teatre clàssic al pati d'armes del castell de Peníscola.

També et pot interessar

stats