Els festivals es multipliquen a l'estiu a la Comunitat Valenciana

Una oferta cada vegada més diversificada permet atraure un turisme més variat

Un festival a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València / À Punt NTC

Estiu i festivals de música, tot un clàssic amb propostes més que consolidades en el calendari valencià. Un reclam per a milers de persones que trien la Comunitat Valenciana per a disfrutar de l'oci i la música en viu. Els festivalers i festivaleres són persones que viatgen de festival en festival buscant bon oratge, bon rotllo i bona música, alhora que coneixen ciutats noves. Molts d'ells, inclús, amb intenció de repetir experiència.

Amb les agendes que marquen en colors les cites musicals valencianes. Al juny, el Festival de les Arts i el BigSound. I ara juliol ve carregat, amb més dies de festivals que dies lliures. Ja s'ha celebrat el Reggaeton Beach Fest a Benidorm i estos dies conviuen el Pirata Beach Festival i el Feslloc. Demà se celebra el Latin Fest i la setmana que ve, el FIB i el Zevra Festival. El mes tanca amb el Low Festival i l'Arenal Sound.

I també hi ha festivals a l'agost. Un clàssic de la música reggae, el Rototom Sunsplash de Benicàssim i el Medusa de Cullera. Una diversificació que atrau un públic molt divers.

El director general de Turisme de la Comunitat Valenciana, José Manuel Camarero, explica que cada vegada hi ha més tipus diferents de festivals al nostre territori: urbans, de platja… i per a públics de mitjana edat o, fins i tot, més majors, no només enfocats als joves. Això fa que es diversifique la gent que ve i coneix la Comunitat Valenciana, i això genera més captació de turisme, tant nacional com internacional i de totes les edats.

També et pot interessar

stats