Jonás Trueba presenta a València la comèdia 'Volveréis'

El film del fill de Fernando Trueba, que retrata una parella en la crisi dels quaranta, s'ha coronat com la millor pel·lícula europea de la Quinzena de Cineastes de Canes

La pel·lícula conta la història d'Ale i Álex, una parella que decideix separar-se després de catorze anys de relació / À Punt NTC

Jonás Trueba celebra el final de l'amor amb Volveréis, una pel·lícula que ha presentat a València i que respon al gènere de la comèdia. L'obra s'ha coronat com la millor pel·lícula europea de la Quinzena de Cineastes de Canes.

Escrita a sis mans, les de Trueba i els dos protagonistes, Itsaso Arana i Vito Sanz, la pel·lícula conta la història d'Ale i Álex, una parella que decideix separar-se després de catorze anys de relació.

Així, Jonás Trueba roda sobre una temàtica original de son pare, Fernando Trueba, que se centra a celebrar els trencaments amorosos i no les unions. La sorpresa arriba amb la interpretació del pare del protagonista, el mateix Fernando Trueba.

És la huitena cinta de Jonás Trueba, que ha sorgit de les ganes de fer una comèdia i retratar una parella en la crisi dels quaranta.

També et pot interessar

stats