L’Albufera, un m’agrada assegurat en les xarxes socials

Passejar en barca, degustacions al llac i veure pondre's el sol entre els arrossars són algunes de les experiències més populars dels creadors de contingut digital

Instagramers i Albufera / À Punt NTC

Gaudir del capvespre a l'Albufera, una de les àrees protegides més espectaculars del nostre territori, s'ha escolat entre les publicacions més populars dels creadors de contingut digital. Passejar en barca, degustacions al llac i veure pondre's el sol entre els arrossars són algunes de les experiències que inunden les xarxes socials. À Punt els ha acompanyat en un d'estos passejos. 

L’Albufera és un dels coixinets més populars de l'estiu. I és que només era qüestió de temps que una de les majors meravelles valencianes es convertira en l'experiència més instagramejable i favorita dels creadors de contingut. Eva Gómez (@meravigliablog) afirma que “lluny hi ha moltes experiències boniques, però a València també en tenim algunes que són perfectes”. Carlos Bouzas, de l’empresa Albufera Experience, explica com volen que “la gent entenga l’Albufera com nosaltres, que som uns amants d’ella”.

Una sort que, en l'era digital, capturar el millor perfil de tan transcendental vivència no estiga limitat per les peculiaritats de la fotografia analògica. Hi ha alguna manera de millorar l'essència del moment? I tant!: acompanyant-la d'una degustació de productes de la terra. Lorena Sebastián, de la botiga gurmet Amossos, assegura que volen “oferir una experiència única i que la gent que vinga s’emporte un record inoblidable i, per descomptat, posar en valor els productes valencians.

Siga com siga, el capvespre del parc natural de l'Albufera és una bucòlica estampa que, atrapada en reels, stories i publicacions, tenen els m'agrada assegurats. Encara que nosaltres els assegurem que el millor m'agrada és el record de sentir l'essència d'este tresor natural a la mateixa pell.

També et pot interessar

stats