'L'Alqueria Blanca' inicia a Bunyol el rodatge de la 17a temporada

La sèrie valenciana tornarà a les pantalles cada diumenge a la nit, a partir de finals d'este any

Arranca el rodatge d'una nova temporada de 'L'Alqueria Blanca' / À Punt NTC

L'espera ha acabat. Comença el rodatge de la nova temporada de L'Alqueria Blanca. El bullici ha tornat als estudis de Bunyol on es roda la sèrie. Estan a ple rendiment! Este dijous, les càmeres dels informatius s'han colat en el set de rodatge per a saber-ne un poc més.  

Es tracta d'una producció de Lola Cinema SL i Nadir Televisión SLU per a À Punt. Prop de 110 professionals tècnics, trenta actors i actrius i desenes de figurants han començat a rodar els episodis de la temporada dèsset, que s'estendrà prop de sis setmanes. Els exteriors es rodaran a la mateixa localitat i en alguns pobles de la comarca. 

Serà la temporada decisiva, amb setze capítols, en què el públic sabrà com acaba la relació de Raquel i Robert i també què passarà amb la història d'amor de Marta i Fèlix. Però, a més, ve carregada de novetats i personatges que faran trontollar la pau del poble.

Encara caldrà esperar un poc per a saber-ne més, ja que serà a finals d'any quan s'entrenen els nous capítols. Això sí, tornarà a les pantalles cada diumenge a la nit. De moment, totes les temporades anteriors es poden veure en el web d'À Punt.

També et pot interessar

stats