‘Los trucos de La Ordenatriz’: el vademècum contra les taques

El llibre recull trucs infal·libles amb ingredients bàsics com bicarbonat, vinagre, amoníac o, fins i tot, laca

Begoña Pérez presenta el llibre 'Los trucos de la Ordenatriz' / À Punt NTC

Cap taca se li resisteix a La Ordenatriz. Begoña Pérez ha popularitzat solucions infal·libles a través de les xarxes socials, on acumula més d'un milió i mig de seguidors. S'ha convertit en la influenciadora de referència sobre orde i neteja i ara ha plasmat els seus coneixements en el llibre Los trucos de La Ordenatriz.

L’obra és el vademècum contra les taques, com les d’oli, cera, un bolígraf o destenyits, amb solucions que van de la A a la Z. És un recull de més de 130 receptes que la influenciadora ha convertit en llibre de consulta per a xicotets drames domèstics. “Encara hi havia molts dubtes a resoldre que no em cabien en xarxes. Per això vaig fer el llibre com un diccionari de taques”, explica a À Punt Notícies. 

Trucs infal·libles amb ingredients bàsics com bicarbonat, vinagre, amoníac o, fins i tot, laca. “Amb la laca descobrim un nou material per a recuperar una peça de roba. Sobretot, desincrusta un destenyit o una ratllada dd cotxe”, assegura la influenciadora. 

Encara que el que mai falla és el sabó: “A vegades no sabem que les taques s’han de netejar només amb sabó”. Una fórmula que ràpidament ens dona respostes sobre l'orde i neteja.

També et pot interessar

stats