El Medusa Festival inaugura la desena edició amb rècord de públic

60.000 assistents gaudiren de l'inici d'una cita amb les entrades ja esgotades

60.000 persones inauguren la desena edició del Medusa de Cullera / À Punt NTC
10 d'agost 2024 - 19:20

Un impressionant espectacle de llum i so donava el tret d’eixida la nit de divendres al Festival de Música Electrònica per excel·lència, el Medusa, a Cullera (Ribera Baixa).

Una marea humana formada per vora 60.000 persones va gaudir de la primera de les tres jornades principals del certamen, amb les actuacions de dos pesos pesants de la música electrònica, els DJs Steve Angello i Sebastian Ingrosso, membres de Swedish House Mafia. 

Per a este dissabte, el Medusa espera continuar registrant números de rècord, superant els 55.000 assistents, "una xifra inèdita en el circuit estiuenc d'Espanya".

A més, segons assenyalen fonts de l'organització, també es podria batre un rècord de bodes celebrades, ja que en la jornada inaugural centenars d’assistents es van donar el “sí que vull” en la capella per a oficiar enllaços, enfront de l’escenari de techno.

Cartell plagat de noms destacats

Entre els més de quaranta artistes que actuen en la segona jornada, destaquen noms com Miguel Serna, una llegenda de la nit valenciana des de fa dos dècades i triat millor DJ nacional fins a sis ocasions a la dècada dels 2000; el suec Adam Beyer, la DJ i productora de Nàpols Deborah de Lucca, qui té el seu propi segell discogràfic, Solamente Records, o l’enigmàtic SNTS, figura del hard techno que oculta el rostre darrere d’una màscara negra i la vertadera identitat del qual ningú coneix.

Un dels plats forts del Medusa d’enguany és 3 Are Legend, duo format pels germans belgues Dimitri i Michael Thivaios, icones de la cultura EDM i ambaixadors del gegant musical Tomorrowland.

Hi estarà també la ucraïnesa Kateryna Kremko, coneguda artísticament com a Miss K8, una de les principals referents de l'escena hardstyle i, més específicament, del so hardcore.

També et pot interessar

stats