La moda de bany de Dolores Cortés puja a l’MBFW amb molt de colorit i tocs orientals

La col·lecció de la vila-realenca per a l’estiu del 2025 s'inspira en el Japó del segle XIX, unint sofisticació i feminitat

La dissenyadora de Vila-real Dolores Cortés presenta la seua proposta per a l'estiu de 2025 a l'MBFW / À Punt NTC

La dissenyadora de Vila-real (Plana Baixa) Dolores Cortés ha presentat la seua proposta per anar a la platja l'estiu del 2025 a la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid. Ens convida a viatjar al Japó del segle XIX i a submergir-nos a la mar carregades de flors i peces d'artesania.

Impactants estampats florals i aus amb motius orgànics, artesania amb treballs manuals minuciosos que mostren la destresa del nostre sector tèxtil i un verd llima amb detalls trenats són els ingredients d’una col·lecció que ha omplit de llum la passarel·la madrilenya de la moda este dissabte.

Una col·lecció que, segons explica la seua creadora, cerca “tornar al que és artesanal, a les coses amb molt de detall, tot molt ben fet i, sobretot, molt bonic”. La proposta s'inspira en el japonisme, tendència que anhela un preciosisme que Cortés uneix a la sofisticació i la feminitat que la caracteritza.

“Si tu vols una cosa que siga útil, que siga, a més, bonica. Si no, no et serveix”, defén el lema de la dissenyadora que presenta una col·lecció per a tots els cossos i totes les edats.

També et pot interessar

stats