Nebulossa transforma l’odi i les crítiques d’Eurovisió en el seu nou senzill, “Cotilleo”

Mery Bas i Mark Dasousa avancen que per Nadal vindrà un altre nou single i el 2025 el disc complet

Nebulossa en un fragment del videoclip de "Cotilleo"

Nebulossa està d'estrena este divendres. Presenten Cotilleo, un nou single fet a partir de totes les crítiques que van rebre durant l'experiència eurovisiva. Mery Bas i Mark Dasousa han agafat eixos insults, han fet teràpia i han creat una cançó que va directa a les discoteques. Hui, a Madrid, un equip d'À Punt Notícies ha parlat amb ells.

El duo ha tornat empoderat amb un tema covat abans d'actuar a Eurovisió. En els tres mesos que van transcórrer de Benidorm a Malmö van conviure amb la fama fulminant, l'estima absoluta i l'odi d'anònim en les xarxes, sobretot cap a Mery. Ara eixe odi, digerit amb patiment, s'ha relativitzat amb esta cançó. “A mi m’han dit pallasso o subnormal, però a Mery li han dit de tot”, assegura Mark, a la qual cosa, Mery afegeix: “M’han fet patir prou, he plorat, però amb esta cançó hem pogut fer teràpia”. 

Mery en el videoclip de 'Cotilleo'
Mery en el videoclip de 'Cotilleo' / Nebulossa

Per a la posada en escena tornen a confiar en mans valencianes. En este cas, Jau Fornés els portà al palau Fernán Núñez de Madrid i trià un estil versallesc. Perquè xafardejar no entén d'èpoques i aquelles crítiques des de darrere dels palmitos ara arriben per les pantalles. La filosofia d'espolsar-se els comentaris de tercers és semblant a la de "Zorra". "La gent es va sentir molt identificada. En la vida s’han de relativitzar les coses, i no prendre-s’ho tot tan seriosament", ha manifestat Mery. 

Els que sí que van de veres són ells. Nebulossa ens han avançat que per Nadal vindrà un altre nou single i el 2025 el disc complet.

També et pot interessar

stats