Sogorb acull la gala inaugural infantil del MICE d’enguany

En esta 12a edició s'han seleccionat 211 treballs audiovisuals

Ja ha començat la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València / À Punt NTC

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València ja està en marxa. Este dilluns l'alumnat de Sogorb (Alt Palància) ha sigut el públic de la gala inaugural infantil amb la projecció de la pel·lícula xinesa Sweet Potato.

Este festival aposta per l'educació audiovisual a les aules i l’acosta als més joves com a ferramenta educativa. El director, Josep Albiol, ha destacat en declaracions a À Punt la importància d’introduir l'educació audiovisual i la “lectura d’imatges de qualitat” a les escoles.

El MICE premiarà els diferents curtmetratges fets per alumnat de tot el món. Enguany s'han seleccionat 211 treballs audiovisuals. Una tasca molt enriquidora, però que encara recau en la voluntarietat del professorat perquè no està dins del currículum, indica Albiol. Per tant, han de traure'n eixes “ganes i força extra” per a fer les pel·lícules. En este sentit, ha assenyalat que encara falta “vertebrar de manera oficial” tot eixe treball que es fa a l’aula de manera voluntària. 

Este diumenge al Palau de la Música de València es va presentar la programació del festival que recorrerà de nord a sud el nostre territori. Dotze localitats que podran gaudir del millor cinema educatiu. Des de Torreblanca —passant per Geldo, Ontinyent i Paterna— fins a Almoradí.

També et pot interessar

stats