Tot venut per a la representació del Misteri d'Elx per primera vegada en la història

Les representacions extraordinàries de tardor es fan els anys parells i mai havien venut totes les entrades

Enguany es compleixen 70 anys des que es realitzara el primer assaig general de les representacions extraordinàries

Per primera vegada en la història del Misteri d'Elx, s'han exhaurit les entrades per a les representacions extraordinàries de la tardor. És un fet que coincideix amb la celebració del Congrés Nacional de Musicologia, amb la presència de 400 especialistes d'arreu del món.

Enguany es compleixen setanta anys del primer assaig general de la primera representació extraordinària de la festa il·licitana, l'1 de novembre del 1954. Així es va celebrar la proclamació del Dogma de l'Assumpció el 1950 i la concessió del títol de Basílica Menor a Santa Maria el 1951 per part de Pius XII.

Esta setmana, quan faltaven dies per al primer assaig general del cicle de tardor del 2024, el Patronat del Misteri d'Elx anunciava que s'havien esgotat les entrades per a tots els dies de funció. L'ens argumentava que este fet "constata que la festa continua viva entre els il·licitans 500 anys després de la seua primera referència escrita, recollida en el testament d'Isabel Caro el 1523".

Un programa ple de propostes culturals per al cap de setmana

Este cap de setmana la capital il·licitana té més propostes culturals més enllà de les representacions extraordinàries del Misteri d'Elx. La programació per a estos dies inclou espectacles de dansa, teatre, concerts i activitats infantils. A més, el tradicional mercat medieval al passeig de l'Estació ofereix els colors i sabors de més d’un centenar de parades.

També et pot interessar

stats