La trajectòria i l'adeu de Zoo arriben als cinemes amb el documental ‘Sobreviure a l’incendi’

El llargmetratge es podrà veure a sales de Gandia, València, Castelló i Dénia a partir del 8 de novembre del 2024 

Documental 'Sobreviure a l'incendi' sobre l'empremta de Zoo / Zoo

Zoo fa un pas més per a estendre la seua llegenda i contarà, a través d’un documental, quin ha sigut el context social, cultural i familiar que ha acompanyat la banda gandienca durant la seua trajectòria fins al seu adeu el 13 de juliol al Pirata Beach Festival. Sobreviure a l’incendi, dirigit per Josep Pitarch, arribarà a les pantalles de cinema el 8 de novembre del 2024 i es podrà veure a sales de Gandia, València, Castelló i Dénia. 

A través dels ulls dels protagonistes, Sobreviure a l’incendi explora el camí del grup que “va més enllà de la música” i que “ha deixat una profunda empremta en el panorama cultural”, segons ha manifestat en un comunicat l’agència Último Pasillo. A més, compta amb els testimonis dels membres de la banda —Toni Sánchez Panxo, Arnau Giménez, Toni Fort, Marcos Úbeda, Héctor Galán i Natxo Císcar— i de personatges com Jordi Évole, Rozalén, Toni Mejías, Andreu Juanola, Íñigo Errejón o Sandra Monfort.

En este documental es podran veure imatges de concerts històrics com els del Palau Sant Jordi, el WiZink Center i el final a Gandia. A més, l’espectador es podrà endinsar, sense filtres, en el context “d’un dels grups que millor ha sabut fer una música popular combinant missatge social, poesia i festivitat”. Així, es relaten les crisis personals de Panxo —líder del grup—, els desfasaments propis “d’una banda sotmesa a molta pressió” o la difícil gestió de l’èxit.

A més, el llargmetratge comptarà amb una projecció especial al Festival In-Edit de Barcelona el 28 d’octubre. Es tracta d’un esdeveniment de referència dins del món del documental musical, on també es projectaran les obres d’artistes com Estopa, Bad Gyal, Alizz o Supersubmarina.

També et pot interessar

stats