‘Tribu’ escenifica al Teatre Talia el desencant de les dones en la quarantena

“L’espectador passarà una bona estona, riurà molt. El nostre llenguatge és multidisciplinari i fresc, però també fa reflexionar”, explica la codirectora María Martí

'Tribu' al Teatre Talia / À Punt Media

El Teatre Talia estrena 'Tribu', una obra basada en les experiències reals d'un col·lectiu de dones esgotades del seu dia a dia.  La peça, que pretén reflexionar sobre l'individualisme per a fer valdre les relacions socials, estarà en cartell des d’este dimecres fins al 8 de setembre. Les actrius i codirectores Laura Bellés, Maria De la Pera, María Martí i Arantxa Lecumberri, interpreten dones actives en la quarantena, amb un denominador comú, estan desencantades de la vida.

De la Pera explica que el seu personatge “té molta pressió social i està frustrada perquè no aconsegueix els objectius socials”.  “Realment l’espècie humana no és una espècie que s'ha de valorar tant, i és una persona que està desencantada en general” afirma Bellés sobre el seu personatge. “Tenia el somni d’aconseguir ballar o viure de la dansa” destaca María Martí del paper que interpreta.

Un fil d'unió que els ha espentat a cosir les seues ferides damunt de l'escenari. “Sí que exposem un poc la problemàtica social al voltant de la dona i respecte al que ens està ocorrent actualment”, incideix Martí. Les protagonistes donen vida l'obra 'Tribu'. “L’espectador passarà una bona estona, riurà molt. El nostre llenguatge és multidisciplinari i fresc, però també fa reflexionar”. Una reflexió actual de la dona per a una obra que naix de l'experiència contada per diverses persones: “o ens cuidem, o estem fotudes”.

També et pot interessar

stats